Direct naar de inhoud

Bankpasfraude - Julianalaan – Montfoort

Op dinsdag 20 februari wordt een 87-jarige vrouw helaas slachtoffer van oplichting. Ze verliest ruim €1200, maar de pinner en koerier zijn duidelijk vastgelegd op beeld. Wie herkent hem?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de middag wordt een vrouw gebeld door iemand die zich voordoet als een behulpzame bankmedewerker. Het gesprek is kort maar krachtig, en binnen een half uur staat de zogenaamde medewerker al voor haar deur. De beller maakt haar wijs dat er in haar woonplaats meerdere mensen zijn opgelicht, en dat haar pinpassen, contanten en pincodes veiliggesteld moeten worden.

Een half uur later staat er inderdaad een koerier voor de deur. Het slachtoffer geeft alles zoals gevraagd, inclusief €600 aan contanten. Later die middag, rond 14:45 uur, wordt er €750 gepind met haar pas. De verdachte is duidelijk op beeld vastgelegd, en wij willen graag weten wie deze man is of waar hij verblijft.

Heeft u informatie? Deel dit dan gratis via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook online tips doorgeven via meldmisdaadanoniem.nl.

Vragen

Wie herkent de man van de beelden?

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening