Direct naar de inhoud

Vernielingen – Twekkelerweg – Hengelo

In pretpark De Waarbeek in Hengelo sloopten twee jongens zoveel spullen dat ze de eigenaar met duizenden euro’s schade opzadelden. Herken jij (één van) hen? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De jongens kwamen rond 17.00 uur fietsend aan op het park. Het was februari, dus het attractiepark was gesloten. Ze fietsten een rondje. Daarna gingen ze weg, maar kwamen gelijk weer terug. Dit keer gingen ze in een golfkar zitten en richtten ze een spoor van vernielingen aan. Ze vernielden de deur van een koffiehuisje, een band van een attractie, een popcornmachine en beelden in een spookhuis. Ook verbogen ze het handvat van een rolstoel en spoten ze een brandblusser leeg. De golfkar eindigde met een lekke band in een sloot.

Zowel de eigenaar als wij hebben de jongens opgeroepen om zich te melden, maar daar gaven ze geen gehoor aan. Denk jij (een van) de jongens te herkennen? Neem dan contact met ons op! (Bekijk ook de bewegende beelden onderaan deze pagina)

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_jdvcsCwdiE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening