Direct naar de inhoud

Schietincident - Gladiolenstraat - Duiven

Aan de Gladiolenstraat in Duiven heeft op vrijdag 28 juni een schietincident plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond. Heb jij meer informatie of camerabeelden? Dan spreken we je graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 0.20 uur kreeg de politie de melding dat er een schietincident was geweest aan de Gladiolenstraat in Duiven. Bij een woning zou er over en weer geschoten zijn. De bewoner van de woning werd aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd, wat de aanleiding daarvoor is geweest en welke partijen er nog meer bij betrokken waren. Er wordt o.a. sporenonderzoek gedaan en er worden camerabeelden uitgekeken.

Camerabeelden
De politie is op zoek naar mensen die camerabeelden hebben van het schietincident. Denk aan deurbelcamera's of dashcambeelden. Woon je in de omgeving van de Gladiolenstraat en heb je bewakingsbeelden waar iets op staat? Of reed je rond 0.20 uur daar in de omgeving en heb je dashcambeelden? Dan spreken we je graag!

Contact
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening