Direct naar de inhoud

Schietincident - Begoniastraat - Zwolle

Op de Begoniastraat in Zwolle op maandag 17 juni melden meerdere mensen dat er geschoten zou zijn. Op dit moment denkt de politie dat er een keer geschoten is. Er raakte gelukkig niemand gewond. Weet jij meer over het incident? Of heb jij (deurbel)camerabeelden? Deel dit dan met ons.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De meldingen kwamen rond 14:00 uur. De politie is meteen ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Er zijn twee voertuigen met personen erin gecontroleerd. Daar is alleen een persoon gevonden die in het bezit van drugs was. Hij is daarom aangehouden.

Omdat de verdachte van het schieten nog niet gevonden is, doen we nu een extra oproep aan mensen om informatie te delen. Die maandagmiddag is er uitgebreid (buurt)onderzoek gedaan, maar misschien heb jij nog niet met de politie gesproken. Deel je info of gemaakte beelden van die dag dan alsnog. Dat kan via het onderstaande tipformulier. Je kunt ook bellen naar 0900 - 8844. Als je liever anoniem informatie doorgeeft, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (online of via 0800 - 7000). Alleen de inhoud van jouw tip wordt dan met de politie gedeeld. Informatie over jou blijft onbekend.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening