Direct naar de inhoud

Pinnen met gestolen passen – Overwelving – Zutphen

Aan de Overwelving in Zutphen stal iemand bankpassen uit een tandartspraktijk. Daarmee zijn later in een winkel aankopen afgerekend. Herken jij de persoon op de foto? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vermoedelijk is iemand de dameskleedkamer in geslopen, waar de persoonlijke eigendommen van personeelsleden lagen. Drie van hen ontdekten aan het eind van de dag dat een of meer bankpassen uit hun portemonnee ontbraken. Ondertussen had een onbekende man hun bankpassen al gebruikt. Bij een winkel aan de Rudolf Steinerlaan in Zutphen rekende hij er meerdere pakjes en sloffen sigaretten mee af.

Herken je deze man? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=UHWIahCTpHg

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening