Direct naar de inhoud

Explosie – Steenstraat – Arnhem

Aan de Steenstraat in Arnhem is op 21 april een explosief ontploft bij een winkel in aanbouw. Weet jij wie dit heeft gedaan? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

’s Morgens vroeg rond 05.45 uur liep een man de straat in, richting de winkel. Hij droeg donkere kleding en een hoody over zijn hoofd. Kort daarna kwam hij rennend terug en was achter hem een knal te zien en horen. We gaan ervan uit dat deze man de explosie veroorzaakt had. Het doelwit was de winkel, waarvan de ruiten sprongen en het slot van de voordeur werd vernield.

Vragen

  • De beelden van de man zijn niet scherp en van grote afstand opgenomen (zie video onderaan deze pagina). Maar misschien herken je hem aan zijn postuur of manier van bewegen?
  • Heb jij informatie opgevangen over de explosie?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=QBCsuXGntl0

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening