Direct naar de inhoud

Diefstal uit woning – J.H. Tromp Meestersstraat – Steenwijk

Aan de J.H. Tromp Meestersstraat in Steenwijk stal een man onder meer zilveren muntstukken uit een woning. Herken jij hem? Dan horen we dat graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man was naar binnen geslopen en doorzocht meerdere vertrekken. Ook een werkkamer op de eerste verdieping, waar hij begon te rommelen in de lades van een bureau. Het slachtoffer was gewoon thuis en liep op een gegeven moment langs zijn werkkamer. Toen hij de indringer zag, vroeg hij wat hij aan het doen was. De man antwoordde niet, draaide zich naar de bewoner toe en bleek een schroevendraaier vast te houden. Dit gaf de bewoner een onveilig gevoel. Uiteindelijk duwde de inbreker de man aan de kant, vluchtte naar buiten en klom in de tuin over een muur. Vervolgens liep hij naar binnen bij het nabijgelegen theater, waar hij een deel van de buit – een pennenset met inscriptie – achterliet. Medewerkers van het theater kwamen de pennenset even later terugbrengen. Het slachtoffer mist nog wel een metalen kistje met zilveren muntstukken van 50 gulden.

Vragen

  • Herken jij de man? Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.
  • Heb jij na 8 mei zilveren muntstukken van 50 gulden te koop aangeboden zien worden?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JAs8SDawsKw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening