Direct naar de inhoud

Diefstal motor en quad – Gildenlaan – Apeldoorn

Aan de Gildenlaan in Apeldoorn stalen drie mannen een motor en een quad uit een parkeergarage. Herken jij hen? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Nadat het de dieven was gelukt om de (afgesloten) parkeergarage binnen te komen, stalen ze eerst de motor en daarna de quad. Beide voertuigen waren afgesloten met meerdere sloten. De quad is ondertussen teruggevonden. De motor zoeken we nog.

Over de motor

De motor is van het merk Honda (type: Crf 450x). Het voertuig is wit van kleur en heeft rode accenten. Het zadel is rood en het voertuig heeft één zwarte en één grijze velg. Het kenteken is MSRX51 en het chassisnummer JH2PE06A18K300413.

Vragen

  • Herken je (een van) de verdachten? Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina; wellicht herken je iemand aan zijn manier van bewegen.
  • Heb je een motor te koop aangeboden zien worden die voldoet aan bovenstaande beschrijving? En vertrouwde je het misschien niet helemaal?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

2024184455

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mBgtgStBcxo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening