Direct naar de inhoud

Diefstal e-bike – Ruys de Beerenbrouckstraat – Zutphen

Aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen stal deze man een elektrische fiets. Herken je hem? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De eigenaar zette zijn fiets op slot voor een supermarkt en ging boodschappen doen. Een man met een blauwe pet toonde al snel interesse, maar liep toch weg. Niet veel later kwam hij terug, rommelde aan het slot en fietste weg met de fiets. De eigenaar was slechts tien minuten weg en kwam voor een onaangename verrassing te staan toen hij terugkwam op de plek waar hij zijn fiets had neergezet.

Over de fiets

Het gaat om een zwarte Gazelle Grenoble met framenummer 61965967. De e-bike was op de dag van de diefstal voorzien van blauwe fietstassen.

Vragen

  • Herken je de verdachte?
  • Heb je de fiets gezien of te koop aangeboden zien worden?

Neem dan contact met ons op.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ozP3N5o_CZ8

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening