Direct naar de inhoud

Poging overval café – Molenstraat - Oss

Oss - Een man deed maandagavond een poging een café aan de Molenstraat in Oss te overvallen. Er is niets weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Heb jij iets gezien of gehoord dat ons kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De overvaller kwam rond 23.45 het café binnen en dreigde met een mes of ander scherp voorwerp. Het lukte de overvaller echter niet om iets buit te maken en na enkele seconden ging hij er weer vandoor. We komen graag in contact met getuigen die hem mogelijk na zijn vlucht nog hebben gezien.

Bivakmuts
De overvaller was in het donker gekleed. Hij droeg een donkere bivakmuts over zijn gezicht en had een mes vast in zijn hand. Hij sprak Nederlands. De politie is direct een onderzoek gestart, maar de overvaller is niet meer aangetroffen in de omgeving. De eigenaar heeft aangifte gedaan en we hebben met verschillende getuigen gesproken. Maar we hopen dat er meer mensen zijn die mogelijk iets gezien of gehoord hebben en ons kunnen helpen.

Wie weet meer?
Is jou rond 23.45 uur iets of iemand opgevallen in de omgeving van de Molenstraat in Oss? Woon je in de buurt en heb je bewakingscamera’s hangen? Bekijk de beelden dan eens terug, misschien staat de overvaller er wel op. Deel deze beelden dan met ons. Maar ook andere informatie die ons op het spoor van de overvaller kan zetten is welkom! Vul onderstaand tipformulier in of bel de opsporingstiplijn op 0800-6070. Gegarandeerd anoniem tippen doe je via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening