Direct naar de inhoud

Diefstal uit auto's - Boekanierlaan - Hoofddorp

Een man heeft eind mei uit twee auto’s aan de Boekanierlaan in Hoofddorp spullen gestolen waaronder een pinpas. Daarmee betaalt hij onder andere in een supermarkt en een coffeeshop in Amsterdam. Wie herkent de man?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De eigenaar van de auto ziet dinsdagochtend 28 mei dat het portier aan de bestuurderskant van zijn auto niet helemaal goed dicht zit. Binnen in zijn auto blijkt alles overhoopgehaald. Zijn auto is flink doorzocht en er is een pinpas is meegenomen.  Uit de auto van zijn vrouw die ernaast op de oprit is geparkeerd, blijkt een zonnebril van het merk Tom Ford, type FT0764, gestolen te zijn.  

Met de pinpas is op diverse plekken gepind. Onder andere heeft de verdachte er mee in- en uitgecheckt op het station van Hoofddorp. Ook zijn er betalingen met de pinpas van het slachtoffer gedaan bij een coffeeshop aan de Oudebrugsteeg in het centrum van Amsterdam en bij een supermarkt aan het Orlyplein in Amsterdam-Sloterdijk.

Vragen

Herkent u deze man? Geef uw tip gratis door via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-700. U kunt ook digitaal een tip achterlaten.

Gegevens

Verdachte

Huidskleur:
lichtgetint
Gezichtsbeharing:
getrimd baardje
Kleding:
Ajax-trainingsbroek
Postuur:
slank
Haardracht:
kort, opgeschoren haar

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening