Direct naar de inhoud

Steekpartij – Velduil – Amersfoort

Zaterdagavond 20 juli vond een grote vechtpartij plaats op de Velduil, waarbij slag- en steekwapens werden gebruikt. Ben jij getuige geweest? Of heb je camerabeelden, bijvoorbeeld van je telefoon of een deurbelcamera? Geef het door aan de politie!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Grote vechtpartij

Rond 21.45 uur snelden de hulpdiensten af op de melding van een grote vechtpartij op de Velduil waarbij slag- en steekwapens gebruikt zouden zijn. Ter plaatse trof de politie vijf gewonde mannen aan met steek- en snijwonden: twee 16-jarige jongens uit Amersfoort, een 18-jarige man uit Amersfoort, een 25-jarige man uit Amsterdam en een 21-jarige man uit Wapenveld. Allen werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vier andere mannen werden aangehouden: een 33-jarige man uit Leusden, twee 17-jarige jongens uit Amersfoort en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het viertal zit vast en wordt later deze week voorgeleid.

Uitgebreid onderzoek

De politie deed uitgebreid onderzoek op de plaats delict. Zo werd met speurhonden gezocht naar de mogelijke slag- of steekwapens en sprak de politie met diverse getuigen. De recherche komt graag in contact met mogelijke getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

  • Heb jij iets gezien of gehoord van de vechtpartij? Meld je dan bij ons!
  • Ook camerabeelden, bijvoorbeeld van telefoons of deurbelcamera’s, zijn van harte welkom voor het onderzoek. Deze kun je uploaden via onderstaand tipformulier.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening