Direct naar de inhoud

Explosie - Schammenkamp - Rotterdam

Op 29 januari was er een grote explosie en brand in een gebouw aan de Schammenkamp. De politie is op zoek naar getuigen van de periode vóór de explosie.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

For English: click here.

Bij de explosie kwamen drie mensen om het leven en werden veel woningen verwoest. De oorzaak van deze explosie zou een drugslab zijn. Een 34-jarige man zit vast op verdenking van betrokkenheid bij dat drugslab.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek om exact te achterhalen wat zich heeft afgespeeld rond dit bewuste gebouw op de Schammenkamp. Jouw informatie is daarbij van waarde. Het is belangrijk dat je die met óns deelt.

We willen meer weten over het drugslab dat hier zat. Weet jij hier iets over? Neem dan contact op.

  • Opsporingstiplijn: 0800 – 6070 (gratis)
  • Team Nationale Inlichtingen: 088 - 661 77 34 (afscherming identiteit)

Wanneer je met het Team Nationale Inlichtingen belt, wordt jouw naam niet bekend bij de verdachte en het onderzoeksteam.

Vragen

Heb je informatie over wat zich de periode voor de explosie bij het gebouw afspeelde? Heb je iets opvallends gezien of geroken of zag je welke auto’s daar naar binnen gingen? Of misschien waren er andere zaken die, met de kennis van nu, opvallend zijn?

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=c4NyeaQA9dA

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening