Direct naar de inhoud

overval - De Veken - Opmeer

Een overval op een bedrijfspand aan de Veken in Opmeer. De politie is op zoek naar getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Drie overvallers met bivakmutsen op drongen het pand binnen zijn er, na bedreiging met wapens, met persoonlijke goederen vandoor gegaan. Zij lieten het slachtoffer achter met een bloedende hoofdwond. Hij heeft medische verzorging gekregen en er is slachtofferhulp aangeboden.

De politie is op zoek naar vier verdachten, die zijn gevlucht in een grijze Volkswagen Golf, voorzien van gestolen kentekenplaten. Deze auto is vrij kort na de overval brandend aangetroffen aan de Broerdijk in Midwoud.
De verdachten zijn mogelijk daarna overgestapt in een witte Volkswagen Golf met doorlopend panoramadak en opvallend grote velgen zwart/zilver van kleur met donkergetinte achterruiten. Beide voertuigen zijn mogelijk in combinatie gezien of los van elkaar.

Heeft u dit voertuig gezien of bent u in het bezit van camerabeelden, ook van dashcams in die omgeving, verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Beelden zijn te uploaden via
https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/uploadformulier.html?sid=b4cb5e83-a06b-4bda-abc2-69d8d5111b37. Het is ook mogelijk om misdaad anoniem te bellen via 0800-7000

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening