Direct naar de inhoud

Winkeldiefstal – Kleine A – Zwolle

Aan de Kleine A in Zwolle stal een man voor zo’n 500 euro aan producten uit een drogist. Weet jij wie dit is? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man liep eerst minutenlang heen en weer in het gangpad met de gezichtscrèmes. Op een gegeven moment haalde hij een tas tevoorschijn, die hij in zijn winkelmandje legde. Vervolgens stopte hij daar vele potjes crème in van het merk Biodermal. De tas was zodanig geprepareerd dat er bij het verlaten van de winkel geen alarm afging.

Er zijn bewegende beelden van de verdachte; zie onderaan deze pagina. Herken jij de man? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4BNSAhQjQxk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening