Direct naar de inhoud

Vernieling - Breedpad - Heerenveen

Op 7 november vernielde deze man meerdere ruiten en meubilair van een uitgaansgelegenheid in Heerenveen. Herken jij deze persoon? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man werd de deur geweigerd van de uitgaansgelegenheid omstreeks 03:00 uur. Hij wordt vervolgens agressief en begint tegen de deur te trappen. Hij gooit zijn overhemd op de grond en pakt een tafel die op het terras staat. Hiermee slaat hij op de ruit van de deur, waardoor zowel de deur als de tafel kapot gaan.

Vervolgens slaat hij met het tafelblad een tweede ruit kapot. Daarna pakt hij de standaard van de tafel, slaat nogmaals op de ruit en slaat nog een derde ruit kapot.

Vragen
Herken jij deze man? Heb je een vermoeden wie hij is? Laat het ons weten!

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Afbeeldingen