Direct naar de inhoud

Sieraden - diverse locaties - Noord-Nederland

Tijdens diverse inbraken in Noord-Nederland zijn tientallen sieraden buitgemaakt. Deze inbraken zijn gepleegd in juli en augustus 2023. De politie komt graag in contact met de rechtmatige eigenaren van deze sieraden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een deel van de sieraden die gestolen is tijdens de inbraken, is terug bezorgd bij de rechtmatige eigenaren. Bij enkele voorwerpen is dat nog niet gelukt. 

 

Vragen

Herkent u de sieraden op de bijgaande foto's? Of zijn sieraden van u? Neem dan contact met ons op met de politie eenheid Noord-Nederland. Vermeld daarbij het nummer dat u op de foto ziet. Contact opnemen kan via onderstaand tipformulier of via 0900-8844.

Het wordt weer eerder donker. De donkere dagen zijn vaak het moment voor inbrekers om toe te slaan. Wees dus in deze tijd extra alert! Enkele tips om woninginbraak te voorkomen, zijn:
- Bel altijd 112 bij een verdachte situatie. U kent uw eigen buurt het beste, dus als u het niet vertrouwt, is dat niet voor niets;
- Laat als het donker is en u niet thuis bent een lamp aan. Dan lijkt het alsof er iemand aanwezig is. Stel hiervoor bijvoorbeeld een automatische lichtschakelaar in;
- Sluit ramen en deuren goed af, ook als u maar even weg bent. Draai de deur ook altijd op slot.
- Verstop geen huissleutels onder een deurmat of in een bloempot. Dit zijn ook voor inbrekers geen ‘geheime’ plaatsen.

Afbeeldingen