Politie start onderzoek na vondst overleden vrouw

De politie is op zondag 8 september een groot onderzoek gestart na de vondst van een lichaam op de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Het lichaam van de vrouw, van wie de identiteit nog moet worden vastgesteld, werd gevonden onder verdachte omstandigheden. De politie onderzoekt de toedracht en sluit een misdrijf niet uit.

Rond 7:15 uur kreeg de politie een melding waarna een overleden persoon werd aangetroffen. De Burgemeester Jamessingel werd voor een groot gedeelte afgesloten en een team van rechercheurs en forensisch specialisten hebben op het plaats delict onderzoek gedaan. Door de verdachte omstandigheden waaronder de vrouw werd gevonden is besloten de toedracht verder te onderzoeken.

Het team roept getuigen op zich te melden bij de politie. Heeft u iets gezien in de ochtend van 8 september op of rondom de Burgemeester Jamessingel in Gouda wat het onderzoek zou kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Update: specifieke getuigen gezocht

Het team dat onderzoek doet naar de overleden vrouw die in de ochtend van zondag 8 september is gevonden langs de Burgemeester Jamessingel is op zoek naar specifieke getuigen. Iedereen die in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 september over de Burgemeester Jamessingel heeft gereden wordt opgeroepen contact op te nemen met de politie. Het gaat om het tijdsbestek tussen zaterdag 7 september tussen 22:00 uur en zondag 8 september 7:00 uur. Langs de Burgemeester Jamessingel loopt zowel een fietspad als een drukke autoweg. Beelden van bijvoorbeeld een dashcamcamera kunnen zeer bruikbaar zijn voor het onderzoek. Getuigen kunnen zich melden via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier op www.politie.nl. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.