Direct naar de inhoud

Brandstichting - Wagnerplein - Heesch

Op 30 mei 2024 vond er een brandstichting plaats bij de voordeur van de woning op het Wagnerplein 2 te Heesch. Er werd een fles brandbare vloeistof, waar met tape zwaar vuurwerk aan bevestigd was, tegen de voordeur van de woning gelegd en tot ontploffing gebracht. Wie (her)kent de man die dit op zijn geweten heeft? Geef je tips aan ons door!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Er raakte gelukkig niemand gewond. En door het snelle optreden van de bewoner was de brand snel geblust. Maar waarom werd er bij dit huis brandgesticht en op deze wijze? Het had ook heel anders af kunnen lopen. De dader staat goed op beeld. Hij loopt op 30 mei wat rond bij het huis, tegen half drie ’s nachts. Ondanks de capuchon is zijn gezicht duidelijk te zien. Hij lijkt donker getint te zijn. Als hij klaar is met zijn telefoon loopt hij naar de voordeur en legt er iets neer. Hij blijft dan nog even rondhangen, mogelijk om er zeker van te zijn dat de boel ook echt explodeert.

De achtergebleven resten van de fles met daaraan het zware vuurwerk onderzoeken we natuurlijk op sporen zoals DNA. Maar we hopen natuurlijk dat iemand de man herkent. Weet jij meer of waar we hem kunnen vinden? Geef je tips aan ons door via 0800-6070 of tip anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening