Direct naar de inhoud

Beschieting woning - Jonkerveld - Uden

De politie onderzoekt een beschieting van een woning in de nacht van zaterdag 31 augustus op zondag 1 september aan het Jonkerveld in Uden. Er was op dat moment niemand in de woning aanwezig en gelukkig raakte niemand bij deze beschieting gewond. De politie zoekt getuigen die ons meer kunnen vertellen over de beschieting en wil vooral weten wie hier achter zit.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Om 4.45 uur ontvingen wij een melding dat er schoten gehoord zouden zijn op het Jonkerveld in Uden. Collega’s ter plaatse troffen bij een woning inderdaad een aantal kogelinslagen aan. Gelukkig raakte niemand gewond en is ook de schade aan de woning beperkt gebleven.
Bij diezelfde woning vond in de nacht van 24 op 25 augustus ook een explosie plaats. Uiteraard wordt dit meegenomen in het onderzoek naar het incident van afgelopen nacht.

Onderzoek
Wij zijn natuurlijk direct een onderzoek gestart. Door de forensische recherche zijn bij de woning sporen veiliggesteld en op dit moment zijn we in gesprek met buurtbewoners. We hopen dat er mensen zijn die meer weten over dit incident of mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden. Woont u in de omgeving van het Jonkerveld en heeft u bewakingscamera’s hangen? Kijk deze beelden dan rond dit tijdstip nog eens terug. Alle informatie is welkom.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening