Direct naar de inhoud

Straatroof - Vok Koomenweg - Wervershoof

Een man is op de Vok Koomenweg in Wervershoof beroofd van zijn spullen door drie mannen. Heeft u dit gezien of heeft u beelden? Uw informatie is essentieel, deel dit met de politie.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer en zijn partner zaten rond 20.45 uur in hun auto. Zij werden benaderd door drie mannen, en de drie stapten de auto in. Het slachtoffer werd bedreigd met een wapen en moest zijn persoonlijke spullen afstaan. Hierop zijn de verdachten vertrokken, een in één witte auto, een andere op een fatbike. Hoe de derde verdachte is weggegaan, is nog onbekend. De politie heeft twee verdachten in de buurt van de Vok Koomenweg  aangehouden dankzij de opgegeven signalementen. Beiden, een 18-jarige man uit Zwaag en een 17-jarige man uit de gemeente Medemblik worden nog opgehouden voor het onderzoek. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte, en een auto die opgemerkt is tijdens en vlak na de beroving. Mogelijk heeft de bestuurder van deze auto informatie voor ons. 

Het signalement van de derde verdachte:

- Man
- circa 20 jaar oud
- Donkere huidskleur
- zwarte parajumper-jas, een capuchon met bontkraag
- zwarte Joggingbroek
- Stoppelbaardje, niet volledig volgroeid

Ondanks dat het signalement niet uitgebreid is, kan een zwarte winterjas met bontkraag opgevallen zijn. 
 De auto die gezien is rond de plaats en het tijdstip van de straatroof, is een kleiner model, mogelijk een Volkswagen. Opvallend was dat er één koplamp niet werkte.

Heeft u informatie voor ons? Was u getuige van de straatroof of heeft u beelden voor ons? Deel die niet online maar met de politie. Neem contact op via het formulier op deze pagina, of de opsporingslijn 0800-6070. Ook kunt u anoniem informatie delen, als u bijvoorbeeld de verdachte persoonlijk kent. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar via 0800-7000. Uw tips komen bij de politie, uw persoonsgevevens niet.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening