Direct naar de inhoud

Aanranding – Kardinaal Alfrinkplein – Utrecht

Zaterdag 20 juli is in de nacht rond 00:10u een 30-jarige vrouw, op de rotonde Kardinaal Alfrinkplein in Utrecht, aangerand op haar fiets. We komen graag in contact met getuigen of personen die misschien (camera)beelden hebben of meer hierover weten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer fietste vanaf station Utrecht-Overvecht richting de Bilt, om naar huis te gaan. Ter hoogte van de rotonde van Kardinaal Alfrinkplein kwam een man naast de vrouw fietsen. Als ze iets verder fietsen weet de man de vrouw aan te raken. De vrouw slaat natuurlijk zijn hand direct weg en begint hard weg te fietsen. De vrouw is erg overstuur en fietst zo hard als ze kan, weg van de man. Als ze dan achterom kijkt, ziet ze dat de man nog één laatste poging probeert om bij haar te komen, maar gelukkig lukte dit niet.

Getuigen gezocht
De recherche heeft het in onderzoek en wil graag in contact komen met mensen die misschien in de buurt waren of wonen of die mogelijk camerabeelden hebben. Heeft u informatie en die dus nog niet gedeeld met de politie? Doe dit dan alsnog. Dit kan gratis én anoniem door online hier te klikken of door te bellen naar 0800-7000 (gratis). Je tip kunt u ook doorgeven via 0800-6070 (gratis).

Vragen

Wie heeft meer informatie?

Heeft u beelden? Deel die dan met de politie via het tipformulier.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dDrHdtr3cQ0

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening