Direct naar de inhoud

Rondtrekkende groep pleegt winkeldiefstallen in Gelderland

In Doetinchem, Dieren, Ede en Putten stalen deze mannen voor hoge bedragen aan producten uit winkels. Ze worden gelinkt aan een groep mannen uit Ierland en Engeland, die in wisselende samenstellingen diefstallen plegen door het hele land. Herken jij (een van) hen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Voor de duidelijkheid zijn de vier verdachten genummerd. Herken je (een of meer van) hen? Of weet je waar ze verblijven? Geef het aan ons door!

Doetinchem
Verdachte 1 bezocht op 24 juni een elektronicawinkel aan de Burgemeester van Nispenstraat. Hij stal in samenwerking met een tweede verdachte (die inmiddels is aangehouden) ruim veertig scheerkoppen van een bekend merk.
Verdachte 1. Scroll naar beneden voor een grotere foto en een video.

Dieren
Diezelfde dag is verdachte 1 ook gelinkt aan een diefstal bij  in een drogist aan het Callunaplein. De buit: hulpmiddelen om te stoppen met roken en opzetborstels voor elektrische tandenborstels.

Ede
Verdachten 1 en 2 doken een dag later op in Ede. Uit een drogist aan de Hoog Maanen stalen ze voor ruim 800 euro aan opzetborstels. En uit een drogist aan de Grotestraat stalen ze onder meer nicotinekauwgom en nicotinepleisters.

Putten
Op 4 juli dupeerden verdachten 3 en 4 een drogist aan de Kerkstraat. Daar stalen ze voor ruim 1.600 euro aan middelen om te stoppen met roken.

Vragen

  • Herken je één of meer van deze mannen?
  • Weet jij waar zij nu verblijven?

Neem dan contact met ons op en laat weten of je verdachte 1, 2, 3 en/of 4 bedoelt.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

2024291980 (Doetinchem)
2024292434 en 2024295211 (Ede)
2024300301 (Dieren)
2024334550 (Putten)

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oWT912NIT1c

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: