Ga naar content

Diefstal portemonnee met pinfraude - Rechterstraat - Boxtel

Wie herkent de vrouw die hier op de Rechterstraat in Boxtel staat te pinnen met een bankpas die niet van haar is, maar van een 88-jarige inwoner van Boxtel? Tip als je weet wie dit is of als je weet waar zij is: Bel 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De 88-jarige man is zeer waarschijnlijk tijdens boodschappen doen slachtoffer geworden van een zakkenroller, waarbij even daarvoor zijn pincode is afgekeken. Niet veel later staat deze vrouw met de bankpas van de man te pinnen bij de geldmaat op de Rechterstraat. Help mee haar te vinden.

tweeluik VE Boxtel

In Budel overkwam een 84-jarige vrouw hetzelfde. Tijdens het winkelen werd zeer waarschijnlijk haar portemonnee uit haar tas gestolen, waarbij ook eerder al de pincode moet zijn afgekeken. De vrouw die op de Markt in Budel geld pint met de pas van de 84-jarige vrouw lijkt erg veel op de vrouw die ook in Boxtel heeft toegeslagen. 

tweeluik VE zakkenrollen en pinfraude Budel BVH 2024054038

De politie heeft sterke vermoedens dat het hier dus om dezelfde oplichtster gaat. Help mee haar te stoppen voor ze nog een keer toeslaat. Tip hier online of bel 0800-6070, anoniem 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening